Αρχική » Προσωπική Φροντίδα » Για τον Άνδρα » Κουρευτικές Μηχανές » Philips QC5115/15 Κουρευτική Μηχανή Ρεύματος Μαύρη
Philips QC5115/15 Κουρευτική Μηχανή Ρεύματος Μαύρη
Philips QC5115/15 Κουρευτική Μηχανή Ρεύματος Μαύρη
Philips QC5115/15 Κουρευτική Μηχανή Ρεύματος Μαύρη
Part Number: QC5115/15
Δειτε όλα τα προϊόντα της Philips
Εξαντλημένο
Tιμές με Φ.Π.Α.22,00€
Στα Καταστήματα 25,90€
Έκπτωση Web 15%
Πλήθος Πόντων: 10

Περιγραφή

Προσαρμόζεται σε διαφορετικές ρυθμίσεις μήκους: Κόψτε τις τρίχες στο μήκος που θέλετε. Απλώς επιλέξτε μία από τις 11 ρυθμίσεις μήκους από 3 χιλ. έως 21 χιλ. σε διαβαθμίσεις των 2 χιλ. ή αφαιρέστε τη χτένα για τριμάρισμα στα 0,5 χιλ.

Αθόρυβη και ισχυρή απόδοση: Η μηχανή κουρέματος της Philips είναι ιδανική για οικογένειες και προσφέρει όλη την απόδοση που χρειάζεστε χωρίς ενοχλήσεις. Το αποτελεσματικό μοτέρ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ισχύ με μειωμένη δόνηση, για ένα ήρεμο κούρεμα.

Στρογγυλεμένες χτένες για να αποφεύγετε το τράβηγμα και τους ερεθισμούς: Οι λεπίδες και οι χτένες σε αυτήν την κουρευτική μηχανή έχουν στρογγυλεμένα άκρα για ασφαλές, απαλό κούρεμα.

Απόδοση μεγάλης διάρκειας: Οι αυτοακονιζόμενες ατσάλινες λεπίδες σε αυτήν την κουρευτική μηχανή έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν συνεπή αποτελέσματα, κάθε φορά.

Το κούρεμα της οικογένειας έγινε παιχνιδάκι: Η ιδανική κουρευτική μηχανή για παιδιά! Αυτή η οικογενειακή κουρευτική μηχανή είναι εργονομικά σχεδιασμένη, εξαιρετικά ελαφριά και εύχρηστη.

Λεπίδες ταχείας αποδέσμευσης για εύκολο καθαρισμό: Καθαρίστε την ηλεκτρική κουρευτική μηχανή σας με ευκολία. Απλώς ανοίξτε την κεφαλή για να την απασφαλίσετε και καθαρίστε τις λεπίδες.

Οι λεπίδες δεν χρειάζονται ποτέ λίπανση: Ισχύς κουρέματος που διατηρείται εύκολα – οι λεπίδες μας δεν χρειάζονται ποτέ λίπανση.

Συγκριτικά Χαρακτηριστικά

Τύπος ΛειτουργείαςΜε Ρεύμα
ΑδιάβροχηΔεν Είναι
Διάρκεια Αυτονομίας-
Οθόνη ΈνδειξηςΔεν Διαθέτει
Επαγγελματική ΧρήσηΔεν Υποστηρίζει
Ρύθμιση Μήκους Κοπής3-21mm
Αυτοακονιζόμενη ΚεφαλήΔιαθέτει
Extra ΧτενάκιαΔιαθέτει
Εγγύηση2 ΕΤΗ